U13 LM for hold – Ølstykke hentede en 1. og en 2. plads!
Klub: Ølstykke Badminton Club
Publiceret af: Alexander Højmark Nielsen
Dato: 01-04-2014 21:53:41
Kategori: Generelt
     
Så har 2 af Ølstykkes i alt 5 hold ved LM spillet. Det blev en weekend med succes for vores U13 piger, der kom hjem med en førsteplads i pigerækken og en andenplads i den bedste række.
 
Sascha Jensen, Mathilde Jensen, Cathrine Lind, Rikke Aunstrup og Signe Markwall spillede 4 holdkampe. De vandt LM med maksimumpoint og en score på 23-1. Sejrene kom i hus ved god fight – en del af kampene blev afgjort i 3 sæt, så pigerne fik lov til at kæmpe for det. Holdleder var Bjørn Jensen. Han beretter, at der var god stemning på holdet og rigtig godt sammenhold mellem pigerne. Godt at høre, at de havde en god tur. Klubben sender et stort tillykke til hele holdet!
 
Maja Husum, Emilie Faarborg, Natasja Palmelund og Signe Ghodt var blevet placeret i den bedste række, og her gav de kamp til stregen. De kom i golden sæt mod Viby, der stillede med både elite- og mesterrækkedrenge. Pigerne spillede helt op med dem og halvdelen af alle kampe blev spillet i 3 sæt. Pigerne sluttede med 6 point – 2 point efter det vindende hold fra Viby. René Palmelund var holdleder – også stort tillykke til hele Renés hold.
 
Vi glæder os til at høre, hvordan vores U15 piger og de 2 U17 hold klarer den i næste weekend.
 
Med sportslige hilsener
ØBC usu


 

 
Ølstykke Badminton Club | Tranekærvej 2 , 3650 Ølstykke | - | oelstykkebc@gmail.co​m
CVR nr.: 50529053 Danske Bank 1551 3168 240 244