ØBC's 3 sidste hold ved LM
Klub: Ølstykke Badminton Club
Publiceret af: Alexander Højmark Nielsen
Dato: 20-04-2014 22:35:03
Kategori: Generelt
     
Så fik alle vores 5 hold overstået Hold LM, og det blev til mange fine oplevelser og hyggeligt samvær. De 2 U13 successer har vi tidligere berettet om, og her kommer beretninger fra et U15 og to U17 hold.
 
Eller det vil sige, vi har ikke modtaget beretning fra U17-2. Vi kan se på resultaterne, at det har været en af de ture, hvor man har fået meget erfaring med hjem og knap så gode resultater på det sportslige. For selvom der ser ud til at have været mange gode, tætte kampe, har der også været nogle ørenfigner og en placering i den sidste ende. Vi håber, spillerne er friske på en tur mere næste år, og at de trods alt har haft en god tur. Vi har før haft hold afsted, der har fået høvl Smiley.
 
Fra U17-1 fik vi følgende beretning af holdlederen Alexander:

Holdet bestod af Martin R., Frederik H., Amalie N. og Signe M.,  og selvom, der er aldersforskel fra U13 til U19, var der hele tiden god stemning og opbakning.

Efter indkvartering på Rosbog Gymnasium gik vi over og gjorde os klar til den første kamp og var spændte på, hvordan modstanderen var. Modstanderen viste sig stærk.

I den første kamp vandt vi kun 3. singlen og kom bagud 1-3, men vi følte stadig, at vi havde en chance. De næste kampe gik det langt bedre, og her stod det 2-2 og 3-1, og 

vi vandt igen 3. singlen og 4. singlen, dem vandt vi også i den næste, plus 2. singlen. Så humøret var tilbage igen før kampen mod de senere vindere, som vi kom bagud

mod med 1-3. Igen vandt vi 3. singlen, og vi var stadig med. Så var første dags kampe slut på banen, og det var tid til bad og mad. Jyderne prøvede alle midler for at stoppe os, så de låste en af vores spillere inde i baderummet, men vi havde elektronikken med, så den gik ikke. Så var der brød med lunt, og spillerne blev lidt skuffede, men

efter spisning gik vi ned i de bløde sofaer og hyggede, inden det blev sengetid i rummet med Frederiksværk og Espergærde.

Dagen efter stod den kun på doubler, hvor vi taber de 2 første i den første kamp. I den kamp som vi førte 3-1 vandt pigerne sikkert og så var sejren sikret, og kampen

ender 4-2. Den næste kamp var afgørende for, om vi skulle have metal med hjem, men desværre taber vi 1. doublen med 21/19 i tredjesæt og taber holdkampen 2-4.

Skuffelsen var stor, men vi kæmpede med det sidste i den sidste holdkamp, men taber begge doubler. Vi ender på en 4. plads.

Vi pakker sammen og kører hjem i regn og tæt tåge, men nu har vi prøvet det, og næste år skinner solen i stedet for.


Fra U15 holdet har vi modtaget følgende beretning af holdlederen Cherie:

Vi mødtes ved hallen lørdag morgen kl 07.00 og drog mod Fredericia i 2 biler. Vi havde en leder med fra Stenløse, idet de manglede en plads.
Vel ankommet til skolen, fik pigerne hurtigt indrettet sig, madrasserne blev pustet op - og så var det ellers afsted til hallen.
Vi havde gennem turneringen primært spillet mod drenge, og havde også tilmeldt os i mix-rækken - men DGI havde kun set på, vi var et rent pigehold, så derfor havde de også indplaceret os i en ren pige-pulje - ikke noget vores piger syntes var ok, men vi valgte at tage udfordringen op.
Havde kampe mod Frederiksværk, Randers og Glyngøre - vi mødte alt fra C- til mesterrække spillere, så vi havde nogle meget tætte kampe, flere kampe hvor det skulle afgøres i 3 sæt, og så nogle kampe, hvor man godt kunne se  styrkeforholdet.
Det var ind imellem et puslespil, når der skulle sættes hold, idet vi var 5 piger af sted. Men som udgangspunkt blev det sådan, at sad man over i single, fik man doublekampen.
Vi blev nødt til at heppe på Glyngøre i sidste holdkamp mod Randers. Resultatet her var nemlig afgørende for om vi ville få medalje med hjem. Vi fik stor ros for vores opbakning, og da Glyngøre så vandt i Golden Set, var vores bronze medalje i hus, til stor jubel for både pigerne, Christine og jeg.
Udover de gode kampe, fik pigerne bowlet og var en tur i svømmehallen. 
 
 
På onsdag spiller vores U15B 4+2 hold finale i Sjællandsmesterskabet. Kampen spilles i Tåstrup mod Herlev-Hjorten, og vi ønsker begge hold en god kamp.
 
Mvh
ØBC usu 

 
Ølstykke Badminton Club | Tranekærvej 2 , 3650 Ølstykke | - | oelstykkebc@gmail.co​m
CVR nr.: 50529053 Danske Bank 1551 3168 240 244