Badmintonbesøg fra Kina i Ølstykke
Klub: Ølstykke Badminton Club
Publiceret af: Lars Rieneck
Dato: 31-08-2014 22:26:56
Kategori: Generelt
     

Bycirklen (et samarbejde mellem Ballerup, Egedalog Frederikssund kommuner) har netop haft et 5 dages besøg af 11 unge kinesiskeskolebørn og 2 lærere. De kom alle fra Bycirklens venskabsby, Wuxi, en by med6,5 mio. indbyggere.

Besøget er kommet i stand i samarbejde medBadmintonklubberne i Ølstykke, Frederikssund og Måløv, der hver især havde 8-10unge spillere med. De i alt ca. 40 unge mennesker havde et stramt program medtræning og kampe i Frederikssund om lørdagen, sightseeing i København omsøndagen, træning, kampe og VM badminton om mandagen, og sidst men ikke mindsttræning og kampe i Ølstykke med efterfølgende farvel-middag på Græstedgaard.

Om formiddagen tirsdag var de kinesiske børn iskole med børnene i den værtsfamilie, hvor de boede. 2 af voresølstykkespillere havde hver 2 kinesiske børn med i skole, hvilket må have væreten særpræget oplevelse for dem. De er 53 børn i en klasse med én lærer i Kina.

Besøget i Ølstykke Hallerne gik rigtig fint. Dehavde god og inspirerende træning fordelt på håndbold- og badmintonhallen. Dekinesiske lærere, den ene en engelsklærer, den anden en idrætslærer, studeredenøje træningsmetoder mv., og de fik filmet en del. Lærerne bemærkede, at vorestrænere grinede og havde det sjovt under træningen, ligesom spillerne. Det vartilsyneladende ikke normalt i Kina.

Afslutningsmiddagen var en kinesisk buffet påGræstedgaard. Det var hyggeligt, og vores besøgende virkede glade.

Tak til kommunerne samt til Måløv og Frederikssundbadmintonklubberfor rigtig godt samarbejde. Det var herligt at se, at vores klubbers spillereogså indbyrdes havde det sjovt sammen.

Mvh

ØBC usu


 

 
Ølstykke Badminton Club | Tranekærvej 2 , 3650 Ølstykke | - | oelstykkebc@gmail.co​m
CVR nr.: 50529053 Danske Bank 1551 3168 240 244