Mindeord for Steen Pagh
Klub: Ølstykke Badminton Club
Publiceret af: Lars Rieneck
Dato: 19-02-2018 18:18:08
Kategori: Generelt
     
Mindeord
Af Svend Aage Sørensen, formand Ølstykke Badminton Club

Tidligere formand for motionsafdelingen i Ølstykke Badminton Club, Steen Pagh, er afgået ved døden kun 60 år gammel efter kortere tids sygdom.
Steen var i mere end en menneskealder medlem af Ølstykke Badminton Club, og gennem de seneste mere end 15 år formand for Motions afdelingen. Steen stoppede sit aktive virke i Ølstykke Badmintons Clubs bestyrelse ved udgangen af sæsonen maj 2017. Steen var et meget engageret menneske, ikke mindst i hans virke i Danmarks Radios Kullise afdeling hvor Steen arbejdede som snedker. Steen var også tillidsmand, og ikke mindst med i flere faglige organisationer i Danmarks Radio. Han var blandt andet formand Håndværkerklubben i DR. Ved Steens 40 års jubilæum 1. december 2017, fik han overrakt en fortjenstmedalje. Den 22. januar 2018 var Steen på Christiansborg Slot til Audiens, for at takke Hendes Majestæt Dronningen for medaljen. Her kunne Steen så fortælle Majestæten at de havde haft et samarbejde tilbage i 1987 under DR’s tv opsætning af H. C. Andersens eventyr Hyrdinden og Skorstensfejeren. Den 16. december 2017 fyldte Steen 60 år, hvor der var arrangeret et lille ”surprise party” for ham. Jeg tror at familien arrangerede dette fordi de vidste at der ikke var lang tid tilbage. Det må siges at have været et specielt år for familien, som har inkluderet 40 års jubilæum, 60 års fødselsdag og 40 år sammen med hustruen Hanne.
 Jeg besøgte selv Steen både i september og et par dage før jul. Steens humør, sygdom til trods, var altid godt. Jeg talte sidst med Steen torsdag den 1. februar sen eftermiddag og vi aftalte at skulle ses i uge 6.
 Steen sov ind lørdag den 3. februar om formiddagen. 
Det sidste besøg nåede jeg desværre aldrig.
Vores tanker går til hustruen Hanne, datteren Katja og sønnen Kasper der har mistet mand og far alt alt for tidligt.
Æret være Steen Paghs minde


 

 
Ølstykke Badminton Club | Tranekærvej 2 , 3650 Ølstykke | - | oelstykkebc@gmail.co​m
CVR nr.: 50529053 Danske Bank 1551 3168 240 244