Ølstykke tager endnu en sæson I sjællandserien
Klub: Ølstykke Badminton Club
Publiceret af: Lars Rieneck
Dato: 25-03-2013 10:49:54
Kategori: Generelt
     

Ølstykkes1.hold spillede lørdag den sidste kamp i sæsonen – dette skulle vise sig at blive en vigtig kamp, da Holbæk tidligere på dagen havde besejret Værløse og derfor lå med samme point antal som Ølstykke. Det var derfor vigtigt at Ølstykke skulle vinde deres kamp mod Roskilde, for at være 100% sikre på at spille endnu en sæson i sjællandsserien, som de rykkede op i efter sidstesæson.

Tilskuerne var efter opfordring mødt talstærkt op for at støtte Ølstykke ved dagens kamp,og der var derfor en fantastisk stemning i hallen under alle kampene. Det skulle vise sig at blive de perfekte rammer for Ølstykke denne lørdageftermiddag.

Det hele startede helt perfekt med 3 sikre sejre i 1.MD,2MD og 2DS – 1DS var også på vej til at blive kørt sikkert hjem, da Roskildesspiller måtte trække sig med en skade – 4-0 til Ølstykke efter første runde. Herefter var det herresinglernes tur, 1HS blev hevet hjem efter noget som mindede om en maraton kamp, hvor man skulle tro de to herre prøvede at løbe hinanden ihjel – det blev dog Ølstykke som kom sejrsrigt ud af kampen. 2. og 3. HS kunne desværre ikke stille meget op og måtte desværre forlade banerne uden sejr. Den 4. og sidste herresingle blev også hevet hjem til Ølstykke – 6-2 til Ølstykke efter anden runde.

Det hele så nu meget lyst ud for Ølstykke og planerne om endnu en sæson i sjællandsserien. 1DD blev vundet på W.O grundet den tidligere omtalte skade hos Roskildespilleren – 2DD kunne derfor med en sejr i deres kamp sikre Ølstykke kampnummer 8, og dermed endnu en sæson i sjællandsserien. Det skulle vise sig atblive lidt af en gyser i 2. sæt som Ølstykkes to damer heldigvis hev hjem medcifrene 25-23, hvilket betød at Ølstykke inden de sidste 3 herredoublerallerede var sikret overlevelse – 8-2 til Ølstykke!

Det var nu herrenes tur til at forsvare Ølstykkes farver, det blev til sejr i  2HD,men desværre til to nederlag i henholdsvis 1 og 3HD.

Efteren  fantastisk indsats både på og udenfor banen vinder Ølstykke 9-4 og er dermed klar til endnu en sæson i sjællandsserien. Målsætningen om overlevelse som oprykker til sjællandsserien blev derfor opnået i Ølstykke og champagnepropperne kunne flyve!

Seniorafdelingen vil gerne takke alle de fremmødte tilskuere på denne lørdag, da de helt sikkert var med til at skabe rammerne for den perfekte kamp for Ølstykke.

Kampensspiller blev fortjent Alexandra Paulsen – stort tillykke og tak for den godeindsats!

Vi ser nufrem til endnu en spændende sæson i sjællandsserien næste år, med en masse nye udfordringer.

//Seniorafdelingen 

 
Ølstykke Badminton Club | Tranekærvej 2 , 3650 Ølstykke | - | oelstykkebc@gmail.co​m
CVR nr.: 50529053 Danske Bank 1551 3168 240 244