Generalforsamling d. 23. maj 2023 kl. 18.30

Kære ØBC Medlemmer

I er medlem af Danmarks bedste badmintonklub, så kig forbi til vores kommende Generalforsamling, som afholdes i badmintonhallen (på 1. sal) og mød medlemmer samt bestyrelse. Indkaldelsen finder du her: General indk 2023.pdf

Der fortælles lidt om hvad der sker i afdelingerne og hvordan året er gået – og vi vil rigtig gerne høre hvordan du/i syntes det går og om du/i har nye, spændende og  uden tvivl fantastiske ideer til, hvordan vi i fællesskab kan videreudvikle klubben.

Skulle du ønske at gøre en forskel, så har du også mulighed for at blive en del af bestyrelsen eller måske afdelingsmedlem, og få fremlagt og udlevet dine ideer. Vi kan altid bruge en ekstra hånd, en kreativ tanke eller blot en ildsjæl. 


Bestyrelsen byder på lidt smørrebrød og en øl eller vand inden mødet starter, så derfor mødes vi kl. 18.30 og mødet starter kl. 19.00


Vi håber at se så mange Fjer-Entusiaster som muligt denne aften, så hvis du påtænker at kigge forbi så vil vi rigtig gerne have din tilmelding så vi er sikre på der er mad nok til alle. 

SU. Senest den 10. maj (til hhv. oelstykke.usu@gmail.com eller mobil: 27216558 Ungdomsformand Sofie)


Vel mødt – vi glæder os til at se jer alle.

BESTYRELSEN

Ølstykke Badminton Club