ØBC Generalforsamling Tirsdag d. 14. maj kl. 18.30

Kære ØBC Medlemmer,                                                                                

I er medlem af Danmarks bedste badmintonklub, så kig forbi til vores kommende Generalforsamling Tirsdag den 14. Maj 2024 kl. 18.30, som afholdes i badmintonhallen på 1. sal, og mød medlemmer samt bestyrelse. Indkaldelsen finder du her: General indk 2024.pdf

Der fortælles lidt om hvad der sker i afdelingerne og hvordan året er gået – og vi vil rigtig gerne høre hvordan du/i syntes det går, og om du/i har nye, spændende og uden tvivl fantastiske ideer til, hvordan vi i fællesskab kan videreudvikle klubben og sørge for vi altid er imødekommende og åbne for nye friske idéer og spillere.

Skulle du ønske at gøre en forskel, så har du også mulighed for at blive en del af bestyrelsen eller måske et udvalgsmedlem, og få fremlagt og udlevet dine ideer. Vi kan altid bruge en ekstra hånd, en kreativ tanke eller blot en ildsjæl til et eller andet.

Bestyrelsen byder på lidt smørrebrød og en øl eller vand inden mødet starter, så derfor mødes vi kl. 18.30 og mødet starter kl. 19.00

Vi håber at se så mange Fjer-Entusiaster som muligt denne aften, så hvis du påtænker at kigge forbi så vil vi rigtig gerne have din tilmelding, så vi er sikre på der er mad nok til alle.

SU. Senest den 6. maj til sekretær- Merete på meretebs@outlook.dk

Vel mødt – vi glæder os til at se jer alle.


BESTYRELSEN

Ølstykke Badminton Club